Velkommen til Kronbiler Hinnerup

Hos Kronbiler Hinnerup har vi et stort udvalg af topklargjorte brugte biler. Derfor er vi sikre på, at vi kan finde den bil, der lige netop passer til dine behov. Uanset om du søger en brugt mini, -mellemklasse eller familiebil står vi til rådighed. Alle biler klargjorte og kan evt. leveres nysynet.

Hos os kan du lave en tryg handel med sikkerhed, da vi giver garanti på alle biler. Vi tager gerne din gamle bil i bytte til en fornuftig god pris.

Vi arbejder hele tiden på at optimere vores bilforretning, så alle vores kunder får en god oplevelse når de besøger os i vores salgsafdeling.

Da vores motto er ”En tryg handel” mener vi, at en kombination af god service, høj faglighed og inspirerende omgivelser er en nødvendighed.

Kronbiler Hinnerup er medlem af Dansk Bilforhandler Union

DBFU er en brancheforening for brugtbilsforhandlere i Danmark, som har et fælles ønske om at øge forbrugernes tillid til markedet for brugte biler.

DBFU stiller høje krav til deres medlemmer, som følger en lang række etiske retningslinjer og salgsbetingelser for at skabe en troværdig branche. Det er din sikkerhed som forbruger.

Når du køber en bil hos Kronbiler Hinnerup, er du derfor garanteret en pålidelig aftale med rimelige vilkår.

Se mere på: Dansk Bilforhandler Union